Betingelser for Assisto

 

Fakturering og betaling

Du faktureres for 6 måneder ad gangen. Fakturaer sendes pr. e-mail i pdf-format til kontaktpersonen. Det er dit eget ansvar at opdatere oplysningerne om kontaktpersonen (under "Min konto" i Assisto). Betalingen foregår ved bankoverførsel til kontonummer 2370-4373456859. Det er også dit ansvar at påføre indbetalingen det fakturanummer, som betalingen vedrører.

Ønskes faktureringer pr. almindelig post pålægges et ekspeditionsgebyr på kr. 49,- pr. faktura.

Assisto betjener ikke udenlandske firmaer, som ønsker afregning i anden valuta end danske kroner.


Definering af support

Som en del af abonnementet har du ret til support via email. Support-henvendelser sendes til support@assisto.dk. 
Normal support omfatter spørgsmål vedrørende brugen af Assisto, men omfatter ikke udførelsen af opgaver (foretages til timepris). Ved generelle og basale spørgsmål henvises evt. til ressourcer på internettet (for eksempel html.dk eller lignende).
Normal support omfatter brugen af Assisto, men ikke brugen af Zoho Mail eller Google Apps (se også afsnittet "Ansvarsfraskrivelse vedr. Zoho Mail og Google Apps"), Google Analytics og andre tjenester, som et abonnement på Assisto eventuelt giver adgang til. 

 

Ansvarsfraskrivelse vedr. Zoho Mail og Google Apps

Dit domæne oprettes til at fungere sammen med Zoho Mail eller Google Apps.

Assisto påtager sig intet ansvar ændringer eller virkemåde af tjenesterne. Assisto giver dig blot adgang til en service, som Zoho og Google suverænt selv har kontrol over. Assisto påtager sig intet ansvar for eventuelle prisændringer for Zoho Mail og Google Apps og har intet erstatningsansvar derfor.

 

Rykkere og lukning af abonnement

Rykkergebyr udgør kr. 100,- pr. rykker.

Ved udsendelse af 1. rykker lukkes automatisk for adgang til Assisto, men hjemmesiden og email fungerer fortsat. Der genåbnes for Assisto når betaling er registreret. Ved udsendelse af 2. rykker, dvs. efter udløb af 1. rykkers betalingsfrist, lukkes automatisk også for drift af hjemmeside og email, indtil betaling er registreret.

Genåbningsgebyr for fuldt lukkede webløsninger udgør kr. 600,- ekskl. moms, ud over rykkergebyrer.

 

Stødende og uhensigtsmæssigt indhold på hjemmeside

Assisto må ikke anvendes til at etablere erotiske, pornografiske, terrorrelaterede eller andre ekstreme hjemmesider. Assisto afgør suverænt, om indholdet af din hjemmeside er tilladt i forhold til vore bestemmelser. Du vil herefter få tilsendt en advarselsmail. Såfremt din hjemmeside lukkes på grund af anstødeligt eller uhensigtsmæssigt materiale, tilbagebetales betalt abonnement ikke.

Du alene er ansvarlig for al indhold (information, data, tekst, software, musik, lyd, fotografier, grafik, video og andet), som du placerer på din hjemmeside, samt at dette ikke er i strid med dansk eller international lovgivning. De samme betingelser gælder for eksternt indhold, som importeres til hjemmesiden ved hjælp af iframe-teknologi eller anden teknologi. 

 

Rettigheder til kildekode

Assisto er ikke open source, og er kopibeskyttet ifølge lovgivningen. At kopiere eller forsøge at kopiere systemfiler på hvilken som helst måde er derfor ikke tilladt.

Du lejer Assisto, du køber ikke systemet.

 

Opsigelse fra kundens side

Hvis du ikke længere ønsker at anvende Assisto, undlader du blot at betale den faktura, som der er sendt til dig. Giv gerne besked om, at du ikke ønsker at forlænge abonnementet. Der er således ikke noget opsigelsesvarsel, som du skal overholde. Uanset opsigelsestidspunkt får du dog ikke tilbagebetalt abonnement eller oprettelsespris (du faktureres for 6 måneder ad gangen). 

 

Opsigelse fra Assistos side

Såfremt herstående forretningsbetingelser ikke overholdes, kan opsigelse fra Assistos side ske uden varsel, og uden tilbagebetaling af forudbetalt abonnement.

Opsigelse kan i meget sjældne tilfælde ske uden begrundelse med en måneds varsel. Opsiges du uden begrundelse tilbagebetales forudbetalt abonnement for den mistede abonnementsperiode. 

 

Fortrydelsesret

Assistos produkter/ydelser leveres specialtilpasset til kunden og derfor gælder almindelig fortrydelsesret ikke ifølge den danske forbrugeraftalelov kapitel 4 §12 (fortrydelsesret ved fjernsalg).

 

Aftalepartner

Du indgår aftalen om hjemmeside med 

Assisto v/ Assisto

Munkebjergvej 3, 1. sal.

DK-5000 Odense C

CVR: 25146034

 

Domæne

Assisto bestiller gerne dit domæne for dig, men du betaler selv DK-Hostmaster (DK-Hostmasters priser er gældende) (pt. kr. 45/år inkl. moms).

Ejer du i forvejen et domænenavn og ønsker at anvende Assisto, skal domænet redelegeres - alternativt skal DNS-records ændres. Hvis du vælger at nedlægge dit Assisto-abonnement, kan du frit redelegere (flytte) dit domæne. 

 

Begrænsning af ansvar

Assisto kan ikke på nogen måde stilles til ansvar for eventuelle tab af data, omsætning eller lignende, der direkte eller indirekte relaterer til nedetid eller alle andre former for driftforstyrrelser.

Der tages forbehold for, at der ved vedligeholdelse og opdatering af server og CMS-system kan forekomme nedetid. Assisto er ikke ansvarlig for nedetid, der skyldes 3. parts forhold (internetudbyder mv.) samt Force Majeure-lignende forhold.

Assisto kan ikke gøres ansvarlig for tab af indhold og hæfter hverken for direkte eller indirekte tab i den forbindelse, hverken overfor dig eller tredjemand. Dette uanset hvad grunden til tabet måtte være.

Assisto er ikke ansvarlig for misbrug af dit password enten ved din egen uforsigtighed eller ved at password og/eller hjemmesiden hackes.

 

Ændringer af betingelser

Ovenstående forretningsbetingelser kan ændre sig uden varsel. Det er kundens eget ansvar at holde sig informeret og opdateret på assisto.dk. Større ændringer i betingelserne vil dog som regel blive oplyst pr. e-mail, normalt med 1 måneds varsel.

 

 

Assisto, Munkebjergvej 3, 5000 Odense C, CVR: 25146034
Kontakt. Du får altid hurtigt svar!
Privatlivspolitik. Betingelser.